Bezoeken - Evangelisatie Haastrecht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bezoeken

Pastoraat
Verschillende vormen van bezoekwerk in de gemeente

Geboorte- en doopbezoek
Ieder die de geboorte van een kind te kennen geeft, wordt, zo mogelijk in de kraamtijd, bezocht door onze mentor en het bestuur. Tijdens dit bezoek zal in het algemeen de datum voor de doopdienst worden vastgesteld.

Huisbezoek
Van september tot en met maart vinden huisbezoeken plaats. Deze vorm van bezoek heeft tot doel om in huiselijke sfeer in een gesprek van hart tot hart te spreken over het wel en wee van degene die bezocht wordt. Met name de betrokkenheid op God en Zijn Woord zal besproken worden. De afspraken zullen door het bestuur van te voren worden gemaakt.

Verjaardagsbezoek
Gemeenteleden vanaf 70 jaar worden rond hun verjaardag bezocht door onze mentor. Een aantal dames bezoekt tevens, op afspraak, die jarigen. Zo wil het bestuur meeleven met de oudere gemeenteleden en hen vanuit Gods Woord bijstaan.

Ziekenbezoek
Als gemeenteleden in het ziekenhuis verblijven worden ze gewoonlijk bezocht door onze mentor of een afgevaardigde van het bestuur. Opname en ontslag graag tijdig melden via de knop contact/relevante gegevens, info mentor.

Huwelijk
Als gemeenteleden hun huwelijk willen laten bevestigen door onze mentor dan worden zij geadviseerd contact met hem op te nemen via de knop contact/relevante gegevens, info mentor.
Nederlands Hervormde Evangelisatie op Gereformeerde Grondslag te Haastrecht
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu