Zondagsschool - Evangelisatie Haastrecht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zondagsschool

Gemeenteleven
Eenvoudig bijbelonderwijs voor de jongste kinderen van de gemeente

Vanwege het groeiende aantal jonge kinderen in de gemeente is er in januari 2012 gestart met een zondagsschool voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het is immers goed om ook de kleine kinderen al vroeg vertrouwd te maken met het Woord van God. Dit in navolging van Jezus zelf, Die zei: 'Laat de kinderen tot mij komen..., want derzulken is het Koninkrijk van God.' De zondagsschool heeft de mooie naam 'TimotheĆ¼s' gekregen, verwijzend naar de apostel TimotheĆ¼s die al op jonge leeftijd door zijn moeder en grootmoeder werd grootgebracht bij het Woord.

Belangrijk onderdeel tijdens de zondagsschool bijeenkomst is uiteraard de bijbelse vertelling. Daarnaast worden er liederen gezongen met de kinderen en is er een verwerking van het bijbelverhaal, bijvoorbeeld in de vorm van een knutselwerkje of een kleurplaat.

De zondagsschool wordt ongeveer 1x in de 3 weken gehouden op van 14.00 tot 15.00 uur. Alle kinderen van de gemeente zijn van harte welkom. En natuurlijk mag je ook je (onkerkelijke) vriendje, vriendinnetje of buurjongen of -meisje meenemen!

Vragen kunnen gesteld worden via de knop contact/relevante gegevens, info jeugdwerk en zondagsschool.
Nederlands Hervormde Evangelisatie op Gereformeerde Grondslag te Haastrecht
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu